Ділове Місто – сайт з безкоштовними оголошеннями

Ділове Місто

Довгий час до нас зверталися як читачі, так і коментатори з пропозицією зробити розділ з оголошеннями на Сторожинець.Інфо.

Ми розробили цілий сайт з безкоштовними оголошеннями, які ви зможете самі додавати та публікувати: Ділове Місто.

Ми бачимо його як майданчик для громади, підприємців та підприємств, які хочуть знайти цільову аудиторію для своїх товарів, послуг чи пропозицій саме на території Сторожинецького району.

Користування дуже просте – треба зареєструватися та підтвердити свою електронну пошту. Для того, щоб додати оголошення, потрібно скористатися кнопкою в правому верхньому куті: “ОПУБЛІКУВАТИ ОГОЛОШЕННЯ”.

Після цього ви маєте вибрати категорію, ввести назву, опис та вартість товару чи послуги, можете додати фотографії до оголошення, а також маєте вибрати свій населений пункт та залишити номер телефону для зв’язку.

Зараз Ділове Місто працює в тестовому режимі. Всі запитання, побажання та недоліки прохання вказувати в коментарях на цій сторінці, або на адресу електронної пошти [email protected].

Запрошуємо! Ми знаємо, що у нашої громади завжди є що продати чи купити, подарувати чи обміняти. Якщо ви пропонуєте роботу, продаєте автомобіль чи здаєте квартиру – можливо ми допоможемо вам знайти клієнта.

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ