До Сторожинецького Пенсійного фонду завітали гості з усієї країни

Пенсійний Фонд

Сьогодні, 27.07.15 р., в Управління Пенсійного фонду в Сторожинецькому районі завітали учасники загальнодержавного семінару працівників Пенсійного Фонду з усієї України. Всього до Сторожинця приїхало 57 спеціалістів юридичної, контрольно-перевірочної та кадрової роботи.

Гостям були продемонстровані нові методи обслуговування, зокрема робота онлайн-довідки Skype (логін: dovidka-pfu-stor), СМС-інформування пенсіонерів, роботу з веб-порталом Пенсійного фонду, а також прийом громадян за принципом “Єдиного вікна”.

“На Сторожинеччину завітали голова правління Пенсійного фонду України Олексій Борисович Зарудний, начальник головного управління Пенсійного Фонду в Чернівецькій області Михайло Васильович Романів, а також керівні працівники апарату Центрального управління Пенсійного фонду україни, – розповідає начальник Управління Пенсійного фонду в Сторожинецькому районі Олександр Костянтинович Німіжан. – Крім того, були 25 представників з регіонів – це працівники контрольно-перевірочної роботи та юридичної служби Пенсійного фонду.

2

Сторожинецький район є найбільшим за населенням в області, тому відвідали саме нас і подивилися, як тут працює Пенсійна служба, адже в Сторожинецькому управлінні вперше після м. Чернівці запрацювала система “Єдиного вікна”, через яку зараз проводиться прийом громадян.

Гості ознайомилися з нашою роботою. Ми розказали, що управління обслуговує 35 державних службовців і 1 технічний працівник – водій. В “Єдиному вікні” працює 6 людей, обробляє пенсійну документацію 5 людей.

Делегати мали змогу подивитися і інші служби, підрозділи і управління, побачили як ведеться юридична, кадрова та контрольно-перевірочна робота. Кожен мав змогу за своїм напрямком задати питання та отримати відповіді, як саме ми проводимо ту роботу, яку вони також проводять по своїх регіонах, для того щоб поєднати, звірити, взяти щось корисне для себе тощо.”

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ