ВО “Буковина – Українському війську” в Сторожинці

Волонтерство

В районі починає діяти пункт прийому речей для учасників бойових дій на сході України волонтерської організації “Буковина – Українському війську”, яка спеціалізується на допомозі бійцям з Чернівецької області. Головний офіс цієї організації знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1 – це приміщення Чернівецької ОДА, кабінет №101.

“Хочемо в районі відкрити пункт прийому допомоги бійцям з Чернівецької області, які зараз знаходяться в зоні АТО. – розповідає волонтер, координатор ВО “Буковина – Українському Війську” в Сторожинецькому районі Микола Пуюл. – Ми бачимо, що в зв’язку з скрутною ситуацією в Україні люди здебільшого не в змозі підтримати бійців грішми, а продуктів харчування, одягу тощо бійцям також вкрай не вистачає.

Тому вирішили відкрити в Сторожинці пункт прийому речей, які необхідні зараз на Сході України бійцям з Сторожинецького району зокрема, та з Чернівецької області взагалі.

Ви можете зателефонувати мені за номерами 099 51 66 324, 097 983 45 40 та уточнити, що саме в даний момент є найбільш потрібним.

Поки ми шукаємо постійний офіс, попередньо всі продукти та речі можна заносити в міську поліклініку на 4 поверх, кабінет №90 з поміткою “Буковина – Українському Війську”.

Якщо у вас є можливість допомогти речами або продуктами – не будьте байдужими, це ваш вклад в нашу перемогу!”

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ