Учні Сторожинецької художньої школи стали лауреатами Міжнародного конкурсу малюнка “Ілюстрація до народної казки”

Завершив свою роботу V Міжнародний конкурс малюнка «Ілюстрація до народної казки». Казки – найпопулярніший сюжет дитячих малюнків, діти обожнюють малювати своїх улюблених героїв і їх пригоди.

На думку організаторів перше, до чого повертає нас пам’ять, поринаючи в спогади про дитинство, це казки, які нам читали і розповідали мами і бабусі.

За допомогою казок ми осягали людські відносини, вчилися розрізняти, що таке добре і що таке погано. Темою конкурсу стала ілюстрація до народної казки. Вона дає можливість і дорослим, і дітям ще раз звернутися до цього життєдайного джерела народної творчості.

Вітаємо учнів Сторожинецької художньої школи Неделян Юліану (викладач Побережна С.І.), Бурлу Катерину (викладач Зюб Н.Д.), Гуменюка Дмитра (викладач Білоцерківська С.В.), які стали лауреатами Міжнародного конкурсу «Ілюстрація до народної казки»! а школа отримала диплом за кращу колекцію робіт.

Бажаємо переможцям творчого натхнення, успіхів, невичерпної енергії та радості від спілкування з прекрасним світом народних казок і образотворчого мистецтва!

Джерело: Сторожинецька художня школа

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ