В РБНК презентували вистави в рамках огляду-конкурсу “Буковинська театральна весна – 2019”

Цього тижня у Районному Будинку національних культур відбувся показ трьох вистав в рамках Обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів “Буковинська театральна весна – 2019”.

Вистава “Заробітчанка” за твором Оксани Кузів (режисер-постановник Тетяна Кокошина) розповіла про важкі випробовування, які проходить людина на чужині, щоб заробити окраєць хліба.

“Така доля спіткала молоду вчительку з Прикарпаття Клаву. Вона заради грошей пожертвувала самим найдорожчим в житті — своєю жіночністю, подарувавши чужій бездітній родині щастя. Вона погодилась стати сурогатною матір’ю. А «то великий дарунок, хоч і за гроші», — каже один з героїв вистави.

Заробітчанське життя Клави, затягнуло героїню у тенета павутиння, з якого вона не змогла вибратись…

Комедія “Обережно, жінки!” Андрія Курейчика (режисер-постановник Марина Піта) розповідає історію про одного чоловіка, у якого аж три жінки.

Як так вийшло, можливо, не розуміє навіть сам герой. Просто кожна з них така прекрасна… Взяти хоча б студентку Лулу: завзята, смішна і трохи ексцентрична. А бармен Жаклін? Нехай і трохи грубувата, але така харизматична і впевнена у собі! Ну а Марісабель? Довірлива, щедра аристократка. Хіба потрібно ще щось пояснювати? Аби тільки вони всі не зустрілися. Але, як то кажуть, все таємне стає явним.

Що ж станеться, коли дівчата зрозуміють, що не є “тією єдиною і неповторною” в серці молодого художника Сержа Дюбуа?

Актори театру мініатюр Сторожинецького РБНК показали фрагмент вистави “За двома зайцями” Михайла Старицького (режисер-постановник Віталій Паламарчук).

Історія кохання Проні Прокопівни, її шалений роман з київським цирульником Свиридом Петровичем Голохвостим нікого не залишить байдужим, адже кожна людина мріє про щастя, бажає великого і чистого кохання… Тож, можна зрозуміти в її мріях та сподіваннях і Проню Прокопівну, вихованку пансіону шляхетних панянок. До того ж, в цій «веселогрі» є урок для кожного, не лише для Голохвостого, котрий, бажаючи вибратися із злиднів й збагатіти, почав залицятися до Проні Прокопівни

Категорія: Важливо Відео Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ