Квіти також потребують уваги

Горошинки

Сторожинчани, напевно, помічали красу центру нашого міста. Чистота, зелені насадження і квіти. Цвітуть, майорять, радують око і жителю, і гостю нашого “Міста райдужних сердець”. І багато хто не здогадується, що  квіти потребують постійної уваги і догляду.

Свій час, енергію і клопітку працю для підтримки відмінного стану квіткових насаджено Сторожинця віддають дві жінки, пенсіонерки, спеціалістки по догляду за квітами Вітюк Домніка Сафронівна та Коров’як Олена Артемівна.

Для квітів не існує будніх чи вихідних. Проґавиш один день – і можеш втратити всі квіти – пояснює Домніка Сафронівна.

4

– Працюємо удвох, позмінно через день, без вихідних разом із Оленою. Через “спецодяг” (фартушки в горошинку) нас жартівливо нарекли «Горошинками». Ми й не ображаємось, адже назва добра і ласкава (посміхається).

3

– Дуже любимо свою роботу. Серце радіє коли місто гарне, а люди щиро вражені його красою і кольорами квітів. Розумієш, що твоя робота приносить користь. Єдине, що  нас ображає – люди, які не цінують нашу працю. Звертаюся до людей: бережіть чистоту і красу нашого міста! Поважайте працю інших та пам’ятайте, що ви не невігласи і варвари, а свідомі громадяни.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ