Студенти коледжу взяли участь у ІІ етапі олімпіади з дисципліни “Облік в бюджетних установах”

Міністерством освіти і науки  України у період з 20 по 22 травня 2019 року на базі Хмельницького національного університету проводився ІІ етап студентської олімпіади з дисципліни “Облік в бюджетних установах”. Олімпіада проводилася в ІІІ тури:  І тур  – теоретичний , ІІ тур – тестування, ІІІ тур –  практичний.

У  олімпіаді взяли участь понад 80 студентів вищих навчальних закладів І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації з 30 навчальних закладів України.

Учасниками олімпіади були і студенти Сторожинецького лісового коледжу спеціальності “Облік і оподаткування”, групи ОіО-31 Беленькова Крістіна-Олександра та Гулей Богдана, які отримали сертифікати учасників.

Беленькова Крістіна-Олександра була нагороджена дипломом як переможець ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни “Облік в бюджетних установах” у номінації “За креативний підхід до вирішення завдань олімпіади”. Викладач Костюк О.В. отримала подяку за якісну підготовку учасників з навчальної дисципліни.

Відрадно, що студенти, вперше прийнявши участь у заходах такого рівня, показали досить високі знання і посіли достойні місця в рейтинговій таблиці.

Джерело: Костюк О.В., Сторожинецький лісовий коледж

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ