У Сторожинці вперше відбувся благодійний конкурс патріотичної пісні та поезії “Ми – діти твої, Україно!”

У середу, 22 травня 2019 року, вперше на Підгір’ї відбувся І Відкритий благодійний конкурс патріотичної пісні та поезії «Ми – діти твої , Україно!»

Організаторами заходу були ГО “Мистецька агенція розвитку творчості осіб з інвалідністю «Промінь надії» та Сторожинецька центральна районна бібліотека за підтримки Сторожинецької міської ради і відділу культури, національностей та релігій Сторожинецької РДА. 

У конкурсі взяли участь творчі особи з інвалідністю нашого краю та інших областей України, а також талановита молодь, яка завітала до нашого міста, щоб продемонструвати свій талант і красу української мови, і , звичайно, підтримати наших конкурсантів-аматорів.

Шановному журі, очолюваному заслуженою артисткою України Іриною Стиць, дісталося складне завдання – серед надзвичайно талановитих і творчих особистостей обрати найкращих.

Гала-концерт членів журі та гостей фестивалю – заслужених артистів України Ірини Стиць і Святослава Края, соліста обласної філармонії Олександра Атодиреса, поета-пісняра Василя Дихтяра, ансамблю пісні і танцю “Берегиня” та багатьох інших, нікого не залишили байдужими.

Отож, вітаємо переможців Конкурсу!

У номінації «Патріотична пісня»:

  • Гран-прі – Хохуляк Наталія з Кельменців.
  • 1 місце розділили Мелещук Оксана з Сторожинця та Свіріденко Любов з Чернівців.
  • 2 місце розділили «Тріо» Горлиця» з Кіцманя, дует Прокопюк Флорентіни та Федорчук Ельвіри з села Ропча, Курчак Лариса з Чернівців.
  • 3 місце – дует Свідзінських Яни та Михайла.

У номінації «Розмовний жанр»:

  • Гран-прі – Білова Наталія з Кіцманя.
  • 1 місце – Кузьмич Надія з Старих Бросківців.
  • 2 місце розділили Петричук Наталія з Сторожинця та Нагорська Оксана з Банилова-Підгірного;
  • 3 місце розділили Боштега Зінаїда з Сторожинця та Білоконь Тарас з Новодністровська.

Кожен з учасників з інвалідністю, хто вийшов на сцену, займається справою, яка є тим важелем в житті, що допомагає  долати труднощі та приймати життя таким, яке воно є.

Організатори доклали неймовірні зусилля, щоб свято відбулося і сподіваються, що цей конкурс стане щорічною традицією нашого міста, адже переможцями стали всі – конкурсанти, члени журі, вдячні глядачі і головне оспівана Україна, рідна земля, родина.

Категорія: Важливо Відео Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ