Засідання земельної комісії міської ради щодо землі біля РЧВ

main

Сьогодні, 03.08.15 р., відбулося розширене засідання депутатської земельної комісії Сторожинецької міської ради щодо землі біля РЧВ (резервуар чистої води) по вул. Чернівецькій. В п’ятницю, під час проведення земляних робіт, виконавцями було зруйновано газову магістраль. Цей факт привернув увагу всіх міських служб і викликав резонанс як серед депутатів міської ради, так і серед населення.

3

Однією з обставин було те, що власник земельної ділянки проводив роботи по облаштуванню огорожі на своїй ділянці, під час яких було перекопано дорогу загального користування, яка не являється приватною власністю.

Під час засідання члени комісії розглянули документацію на земельні ділянки, які знаходяться біля РЧВ, задали питання землевпоряднику міської ради та виїхали на місце для огляду землі в натурі. Комунальною службою було піднято питання щодо меж охоронної зони РЧВ.

5

Після того комісія вирішила звернутися до відповідних служб для з’ясування обставин виділення земельної ділянки та для уточнення всіх моментів та обставин щодо встановлення відповідних меж охоронної зони РЧВ та можливості подальшого звернення до суду щодо повернення частини земельної ділянки в комунальну власність.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ