«… Лиш мати – вміє жити, аби світитися, немов зоря…»

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері.

Мама! Мати! Матуся! Скільки спогадів, тепла і ласки таїть це магічне слово, бо називає людину, чия любов не знає меж, чиїми грудьми вигодувано цілий світ. Це перше слово, мовлене нами, на все життя залишається дорогим у серці. У хвилини радості й печалі пташкою надій злітає з наших уст, тамує біль. Рідна мати… Вона — любов, вона— печаль і втіха, жива вода на виразки душі. Поки живе — обереже від лиха, завжди підтримає усіх.

В Народному домі села Стара Жадова відбувся святковий концерт  «…Лиш мати – вміє жити, аби світитися, немов зоря…», присвячений Дню матері.

Велика вдячність всім учасникам концерту, а саме: вихованцям Старожадівського НВК, вихованцям ДНЗ «Ромашка», хореографічному колективу «Жадівські барви» (молодша та старша групи, керівник Олеся Флорескул), а також юним поетам, які декламували вірші про матір: Кір’як Дмитро та Ткачук Мар’янка.

Також велику вдячність організатори висловлюють звукорежисеру Скіцко Ігорю.

До свята Дня матері також було проведено конкурс творчих малюнків під гаслом «Зазирни у матусині очі». Учасники конкурсу були нагороджені грамотами І, ІІ, ІІІ місцями та гарними подарунками.

Можна у світі чимало зробити: 
Зиму на літо перетворити. 
Можна моря й океани здолати,
Гору найвищу штурмом узяти. 
Можна пройти крізь пустелі і хащі, 
Тільки без мами не можна нізащо, 
Бо найдорожче стоїть за словами —
 В світі усе починається з МАМИ!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ