Наші краяни показали хороший результат на IV Міжнародному турнірі з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних

В черговий раз свою майстерність, силу волі й характер продемонстрували спортсмени буковинського боксерського клубу «Спарта» з Великого Кучурова, які протягом останніх років успішно представляють наш край на змаганнях різного рівня.

Буковинські «спартанці» відзначилися хорошими результатами на IV Міжнародному турнірі з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних, що відбувся в першій половині травня у фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» у Чернівцях.

Великокучурівська «Спарта» була представлена на цих змаганнях п’ятьма боксерами під керівництвом тренерів Петра Москалюка і Андрія Лічинського і жоден із них не залишився без медалей турніру.

Цікаво, але «спартанцям» протягом змагань дісталися далеко не найслабші суперники, а то і взагалі фаворити у своїх вагових категоріях, але завдяки бойовому духу і настрою, а також тренерському досвіду і плідній роботі Петра Москалюка юні буковинці потужно виступили й на цьому міжнародному турнірі.

Отже, досягнення боксерів «Спарти» з Великого Кучурова:

  • 2007-08 р.н. – Кащій Д., в.к. 31 кг – І місце
  • 2005-06 р.н. – Куруляк М., в.к. 60 кг – ІІ місце
  • 2003-04 р.н. – Томащук А., в.к. 48 кг – ІІ місце
  • 2003-04 р.н. – Іванущак Б., в.к. 63 кг – ІІІ місце
  • 2003-04 р.н. – Сушинський Д., 66 кг – І місце

Отже, дві «золотих» медалі, два «срібла» і одна «бронза» – результат дуже пристойний.

Краще від «Спарти» на Кубку Погодіних з буковинських команд виступив лише чернівецький «Колізей-Машзавод».

«Нам було важко конкурувати з потужними й досвідченими суперниками, але хлопцям здебільшого вдалося зібратися і продемонструвати майже все, що вони вміють, – каже старший тренер «Спарти» Петро Москалюк. – Звичайно, могли б виступити й краще, ми розраховували на кращий результат, але й ці показники наразі порадували. Будемо ретельніше готуватися до наступних змагань».

Керівництво боксерського клубу «Спарта» щиро дякує меценатам – ПП Денису Поліщуку і Миколі Насею – за допомогу у підготовці до турніру і підтримку юних спортсменів і сподівається на цю допомогу й надалі.

АЛЬБЕРТ_”ДЖУНІОР” КОМАРІ, А3 Boxing Media Production

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ