Студенти лісового коледжу під час практики ознайомилися з реальними виробництвами

Поєднання теоретичних знань з виробництвом, набуття практичних навиків та досвіду  –  невід’ємні складові навчального процесу. Саме так планується навчальна практика з дисциплін землевпорядного циклу для студентів Сторожинецького лісового коледжу спеціальності “Геодезія і землеустрій”.

З майбутніми фахівцями поділилися досвідом працівники землевпорядної організації ФОП Вінтоник Л.І., смт.Глибока. Досвідчені спеціалісти вже неодноразово ознайомлюють студентів-практикантів коледжу з основами проектної документації, особливостями в роботі інженерів-геодезистів та землевпорядників, сучасним програмним забезпеченням та геодезичними приладами.

Студенти відвідали Чернівецький національний університет, Інститут біології, хімії та біоресурсів, Кафедру землевпорядкування та кадастру, де переважна більшість студентів продовжить навчання за спеціальністю. Викладачі кафедри ознайомили  студентів з матеріальною базою та її використанням у навчальному процесі. Обмінялися думками зі спеціалістами Чернівецького ботанічного саду щодо відновлення зникаючих видів дерев та рослин.

У програмі практики з основ сільськогосподарського виробництва передбачено ознайомлення з діяльністю фермерських господарств та агрофірм району. Хочеться подякувати за сприяння у проведенні екскурсій заступнику міського голови Брижаку П.М., власниці фермерського господарства пані С.Грендей, менеджеру агрофірми “Мрія” Жижію В.В.

Ознайомлення з виробництвом сприяє значному покращенню якості підготовки спеціалістів.

Відрадно повідомити, що Сторожинецький лісовий коледж успішно акредитував спеціальність “Землевпорядкування” та оголошує набір на навчання.

Джерело: викладач землевпорядних дисциплін Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ