Сплатіть за ID-картку чи закордонний паспорт через термінал або за допомогою інтернет-банкінгу

Якщо ви плануєте сплатити вартість оформлення ID-картки або закордонного паспорта самостійно – у зручному для вас відділенні банку, через платіжний термінал  або за допомогою інтернет-банкінгу  – Сторожинецький РВ УДМС радить скористатися електронним сервісом «Платіжні реквізити», який з початку 2019 року вже отримав понад 157 тисяч унікальних відвідувань.

За допомогою простих та зрозумілих покрокових підказок сервіс допоможе вам сформувати персоналізовану квитанцію для оплати обраної послуги у конкретному підрозділі Міграційної служби. 

Як повідомлялося раніше, з 1 липня поточного року набуде чинності рішення Уряду щодо зміни вартості оформлення біометричних документів. При цьому перша ID-картка у 14 років оформляється безкоштовно – ця норма залишається незмінною. 

Враховуючи нові вимоги законодавства, відповідні корективи внесено й до онлайн-сервісу «Платіжні реквізити», розташованого за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/payment.html.

Сервіс «Платіжні реквізити» створений для зручності відвідувачів міграційної служби та спрощення доступу до отримання адміністративних послуг. Переконайтеся особисто у тому, що електронні сервіси ДМС України – це сучасно, комфортно та доступно для кожного.

Звертаємо увагу наших краян, що у зв’язку з відзначенням Дня Конституції, у п’ятницю, 28 червня, не працюватимуть обласний апарат та Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області.

У передсвятковий робочий день, 27 червня, всі підрозділи УДМС у Чернівецькій області працюватимуть на годину менше – від 09:00 до 17:00. В інші дні графік роботи залишатиметься незмінним.

Джерело: Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ