У “Юності Підгір’я” відбувся звітний концерт гуртка “Бальний танець” Сторожинецького ЦДЮТ

Цими вихідними у “Юності Підгір’я” відбувся звітний концерт вихованців гуртка «Бальний танець» Сторожинецького ЦДЮТ, засновником якого є керівник гуртка, тренер спортивно-бальних танців Іліка Віталій Валер’янович.

Віталій Валер’янович є також Віце-Президентом клубу спортивного танцю «Сучасник» Всеукраїнської Федерації танцювального спорту. Цьогоріч гурток «Бальний танець» та клуб спортивно-бального танцю «Сучасник» святкують 10-ти річний ювілей.

У гуртку «Бальний танець» займається на сьогоднішній день близько 80 вихованців віком від 4 до 21 року у таких колективах:

  • «Ясельки» – 2 роки навчання
  • «Дебют»
  • «Junior»
  • «Solo»
  • «Іndigo»
  • «Dance Stars»

З моменту заснування гуртка «Бальний танець» та клубу «Сучасник» вихованці Віталія Валер’яновича завоювали 712 призових місць на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних рейтингових та класифікаційних змаганнях зі спортивно-бальних танців, а саме:

  • І місце – 308
  • ІІ місце – 218
  • ІІІ місце – 186.

Програма концерту складалася з номерів бального танцю та сольних номерів вихованки вокальної студії «Future stars» Іліки Вікторії, керівником якої є Діана Войцеховська.

Відкриття свята було особливо оригінальним та вражаючим. Присутнім продемонстрували музичний фільм, змонтований з фотографій вихованців бального колективу за всі 10 років існування. Було використано близько 140 знімків. На сцену вийшли всі учасники гуртка разом з керівниками. Звітний концерт тривав біля двох годин.

Зал був заповнений батьками, дідусями та бабусями дітей. Юні дарування дивували присутніх надскладними па, чіткістю та філігранністю виконання кожного елементу танцю.

Сюрпризом для батьків та вихованців стали виступи керівника гуртка Віталія Іліки та його дружини і за сумісництвом тренера з хореографії, майстра спорту з художньої гімнастики Мирослави.

Батьки гуртківців виконали жартівливий шоу-номер «Запальні панянки», викликавши веселий настрій у глядачів.

Всі вихованці гуртка «Бальний танець» отримали кубки, медалі та грамоти.

Привітав з ювілеєм Віталія Валер’яновича, вихованців та батьків і педагогічний колектив ЦДЮТ в особі заступника директора з НВР Паладій О.М. та методиста художньо-естетичного напряму Іліки Л.В., які вручили квіти та подарунки.

Наприкінці концерту виступив колишній вихованець Шкурган Т.М. та випускник вокальної студії «Рідна пісня» ЦДЮТ Олександр Атодирес, який подарував присутнім на святі пісню. 

А батьки подарували своїм маленьким зірочкам ювілейний святковий торт!

Керівники клубу спортивного бального танцю «Сучасник» Віталій та Мирослава на завершенні подякували своїм відданим і талановитим вихованцям, активним батькам, а також виразили щиру подяку чарівній ведучій Лесі Зюбак, адміністрації і всім працівникам центру.

«Запрошуємо всіх на творчий звіт у наступному році! Будемо намагатися здивувати та порадувати вас новими постановками і цікавими рішеннями», – зазначили керівники гуртка на прощання.

Бальні танці в Україні зараз на піку популярності. Це не дивно, адже вони розвивають у дітей художньо-естетичні смаки, формують гармонійну, розвинену особистість.

Джерело: заступник директора з НВР ЦДЮТ О.М. Паладій

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ