Відтепер у Великому Кучурові можна зареєструвати чи переєструвати автомобіль. Це вперше серед громад Буковини

Сьогодні, 18 липня 2019 року, у ЦНАПі Великого Кучурова добавилася нові адміністративні послуги – обмін (заміна) посвідчення водія, видача нового посвідчення водія у зв’язку з втратою або викраденням, реєстрація нового транспортного засобу, що не потребує експертного дослідження, перереєстрація транспортного засобу у зв’язку з зміною анкетних даних, перереєстрація у зв’язку з встановленням ГБО.

На Буковині – це вперше, що такі послуги надаються ЦНАПом громади.

“Вищезгадані адміністративні послуги можуть надаватися через ЦНАП на основі узгоджених рішень між територіальними органами з надання сервісних послуг МВС та органами, якими створені такі центри” – зазначив під час офіційного відкриття нових послуг у Великокучурівському ЦНАПі начальник регіонального сервісного центру МВС у Чернівецькій області Василь Душинський.

Центром надання адміністративних послуг Великокучурівської громади визначено працівника, який пройшов навчання в Територіальному сервісному центрі 7344 РСЦ МВС у Чернівецькі області та буде здійснювати реєстраційно-екзаменаційні послуги.

Голова громади Василь Тодеренчук зазначив, що стало вже доброю традицією перші нововведення запроваджувати серед громад Буковини саме у Великому Кучурові.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ