У Великому Кучурові відбулися перші змагання з фідерної ловлі “Експерт”

Нещодавно у селі Великий Кучурів Сторожинецького району на озері «Рутка» відбулися перші змагання з фідерної ловлі «Експерт». За найбільший улов та звання кращого боролися 28 рибалок Чернівецької області.

Свою майстерність та професіоналізм учасникам довелося проявляти під проливним дощем, який не вщухав понад п’ять турнірних годин. П’ятеро рибалок не встояли під натиском природи та передчасно завершили свою участь у змаганнях.

«Цього разу перед учасниками стояло одразу декілька складних завдань – це непросте озеро, значної площі та сильний дощ, який заважав комфортній ловлі, – розповідає організатор змагань, директор магазину «Експерт» Тарас Мелещук. –  Для змагань ми обрали гарно зариблений став з різними видами риб (плітка, карась, карп, амур, линь), однак більшість спортсменів зосередили свою увагу на швидкій ловлі плітки та карася, замість очікування великих карпів. Тому трофейної риби цього разу зловити не вдалося. Поряд із тим, наші рибалки гідно проявили себе та все ж показали гарний результат».

За результатами контрольного зважування призові місця посіли наступні рибалки:

  • 1 місце – Кушнірюк Валентин;
  • 2 місце – Чекан Ігор;
  • 3 місце – Чунтул Іван;

У номінації «Перша зловлена риба» та «Найбільша кількість риби» переміг – Гідик Мар’ян.

Переможці змагань та учасники були відзначені грамотами, дипломами та цінними подарунками від одного зі спонсорів заходу – лідера риболовного ринку компанії «Флагман».

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ