Перша персональна виставка художниці зі Сторожинця у «Вернісажі»

Нещодавно в культурному центрі «Вернісаж» у Чернівцях відкрилася перша персональна виставка робіт сторожинчанки Луканюк Анни.

Усього художниця представила понад 30 акварелей у різних жанрах живопису.

«Писати аквареллю мені подобалось ще під час навчання в художній школі, та тільки зараз з’явилася можливість реалізувати свою мрію та поринути у неповторний світ цієї техніки», – зазначає Анна.

Із успішною прем’єрою авторку і колишню ученицю привітали вчителі Сторожинецької художньої школи Світлана Побережна та Олена Баришева.

«Персональна виставка робіт такого високого рівня – це визначна подія у мистецькому житті нашого краю, – розповідає директор Сторожинецької ХШ Світлана Побережна. – У стінах нашої школи завжди навчається безліч талановитих дітей, але далеко не кожен наважується пов’язати з мистецтвом своє професійне життя. Тому для нас це, насправді, святкова подія. Сподіваємося, що досвід Анни надихне й інших наших учнів утвердити себе як справжніх митців».

«У першу чергу творчі здібності Анни помітили її батьки, які і привели її до художньої школи, надали можливість розкритися – згадує вчитель дебютантки Олена Баришева. – З самого початку навчання вона виявила велику наполегливість та не по-дитячому доросле ставлення до оволодіння таємницями образотворчого мистецтва. Ця наполегливість і невтомне бажання працювати, вдосконалюватись і створили представлену виставку чудових акварельних робіт.

Ми приємно вражені рівнем, якого досягла наша учениця.  Щиро бажаємо їй не зупинятися, зростати як митець і дарувати радість своєю творчістю.

Ознайомитись із виставкою робіт Луканюк Анни можна до 31 липня у центрі культури “Вернісаж”, що на вулиці Івана Франка. Вхід вільний.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ