ДТП в Снячеві та Старих Бросківцях. Одне летальне

ДТП

В неділю біля 12:30 в с. Снячів водій автомобіля ВАЗ, за кермом якого був водій 1934 р.н., здійснив наїзд на жінку 1959 р.н. Зі слів водія, у автомобіля відмовили гальма. Він лише від’їхав від церкви, що розміщена на схилі, та не встиг набрати високу швидкість. Виявивши відсутність гальм, водій намагався уникнути наїзду на людей, які поверталися з храму, але не впорався та зачепив жінку.

Автомобіль, переїхавши через пішохода, вдарився в авто, що було припарковано нижче, та зупинився, отримавши незначні ушкодження. Потерпілу було госпіталізовано в лікарню швидкої медичної допомоги м. Чернівці з політравмою, але вона, нажаль, не вижила.

ДТП

В с. Старі Бросківці Сторожинецького району біля 15:00 водій автомобіля ВАЗ “Нива”, в салоні якого були ще два пасажири, не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля, після чого позашляховик вилетів з проїжджої частини та врізався в дерево, в результаті чого один пасажир був доставлений в травматологічне відділення лікарні. Всі троє знаходилися в стані алкогольного сп’яніння.

Джерело: ВДАІ в Сторожинецькому районі

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ