У Панці футбольними змаганнями відзначили відкриття нового спортивного майданчику

Цьогоріч традиційний дитячий турнір з футболу, присвячений пам’яті уродженця села Панка, колишнього футболіста та арбітра, першого голови Сторожинецької районної спортивної громадської організації «Федерація футболу» Віталія Миколайовича Доскалюка пройшов у новому форматі.

Як ми вже інформували, 24 серпня на міському стадіоні «Дружба» змагалися юнаки 2007-2008 років народження, а ось 25 серпня у селі Панка, на новозбудованому майданчику з штучним покриттям, змагались юні футболісти 2009-2010 років народження.

Перед початком турніру, його учасники, вболівальники та гості, серед який були старости сіл та депутати міської ради, хвилиною мовчання вшанували пам’ять Віталія Миколайовича, а далі з вітальним словом виступили в.о. старости села Панка Сергій Казюк, заступник голови СРСГО «Федерація Футболу», голова КДК ГС «Федерація футболу Чернівецької області» Василь Баланюк, тренер ДЮСШ «Колос» міста Сторожинець Олександр Доскалюк, голова Чернівецької територіальної організації ГОВФСТ «Колос» Петро Івасюк.

Участь в турнірі прийняли шість команд, а це більше шістдесяти юних спортсменів. Команди були поділені на дві групи:

Група А:

  • «Спарта»-28, м. Чернівці;
  • ДЮСШ «Колос»-1, м. Сторожинець;
  • ДЮСШ «Колос»-2, м. Новоселиця.

Група В:

  • ДЮСШ «Колос»-1, м. Новоселиця;
  • «Спарта»-33, м. Чернівці;
  • ДЮСШ «Колос»-2, м. Сторожинець.

Результати групових матчів:

група А

  • ДЮСШ «Колос»-1 м. Сторожинець – ДЮСШ «Колос»-2 м. Новоселиця – 2:0;
  • «Спарта»-28 м. Чернівці – ДЮСШ «Колос»-1 м. Сторожинець – 5:0;
  • ДЮСШ «Колос»-2 м. Новоселиця – «Спарта»-28 м. Чернівці – 0:5.

група В

  • ДЮСШ «Колос»-1 м. Новоселиця – ДЮСШ «Колос»2 м. Сторожинець –7:0;
  • ДЮСШ «Колос»2 м. Сторожинець – «Спарта»-33 м. Чернівці – 0:1;
  • «Спарта»-33 м. Чернівці – ДЮСШ «Колос»-1 м. Новоселиця – 1:6.

Після завершення футбольних баталій у своїх групах команди грали матчі для визначення переможця, призерів та загальних місць турніру.

Так, у двобої за визначення 5-6 місць турніру зійшлися команди ДЮСШ «Колос»-2 м. Новоселиця та ДЮСШ «Колос»2 м. Сторожинець, де перемогу святкували юні спортсмени з Новоселиці з рахунком 1:0.

У «малому фіналі» для визначення 3-4 місць зустрічалися команди ДЮСШ «Колос»-1 м. Сторожинець та «Спарта»-33 м. Чернівці. Тут перемогу здобули сторожинчани із загальним рахунком 3:1.

А у фінальному двобої визначали кращу та другу команди турніру «Спарта»-28 м. Чернівці та ДЮСШ «Колос»-1 м. Новоселиця.

Фінальна гра була дуже цікавою, де були емоції, радість і розпач футболістів та вболівальників. Основний час гри закінчився з рахунком 2:2, тому для визначення переможця турніру команди пробивали післяматчеві пенальті.

Переможцями в цій футбольній лотереї стали футболісти з Новоселиці, які перемогли своїх однолітків з Чернівців із рахунком 7:6.

Підсумкові місця турніру:

  1. ДЮСШ «Колос»-1, м. Новоселиця;
  2. «Спарта»-28, м. Чернівці;
  3. ДЮСШ «Колос»-1, м. Сторожинець;
  4. «Спарта»-33, м. Чернівці;
  5. ДЮСШ «Колос»-2, м. Новоселиця;
  6. ДЮСШ «Колос»-2, м. Сторожинець.

Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а інші команди грамотами учасників турніру. Всім командам вручені пам’ятні вимпели.

Це був перший турнір, який відбувся на новому спортивному майданчику, таким чином відзначивши його відкриття для занять спортом жителями села Панка.

Турнір, присвячений пам’яті Віталія Миколайовича Доскалюка, який проходив 24 та 25 серпня у Сторожинці та Панці, відбувся завдяки його організаторам, а це Доскалюк О.В., Сторожинецька РСГО «Федерація Футболу» (голова Бойко С.М.), Сторожинецька МО ГО ВФСТ «Колос» (голова Драганчук О.М.), Чернівецька ТО ГО ВФСТ «Колос» (голова Івасюк П.Т.). Нагородну атрибутику на весь турнір надала Громадська спілка «Федерація футболу Чернівецької області» (голова Орлецький В.Г.).

Турнір присвячений пам’яті першого голови Сторожинецької районної спортивної громадської організації «Федерація футболу» Віталія Миколайовича Доскалюка, вже став традиційним і проводився дев’ятий рік поспіль та без залучення коштів місцевого бюджету.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ