Децентралізація. Позачергова сесія міської ради та мінус 1 депутат

main

Сьогодні, 13.08.15 р., відбулася позачергова сесія Сторожинецької міської ради. На сесії були присутні 19 депутатів, а також голова Сторожинецької РДА Ярослав Михайлович Бартош, представник районної ради Сергій Федорович Стиран, заступник міського голови Сергій Романович Киюк, юрисконсульт міської ради Оксана Романівна Андріященко. 

2

На порядку денному було три питання: про утворення спільної робочої групи з підготовки проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад, про розгляд протоколу депутатської комісії від 11.08.15 р. та про розгляд клопотання ДП “Сторожинецький консервний завод”. Також до порядку денного були включені два депутатських запити від Валерія Михайловича Поляка.

3

Наприкінці сесії Валерій Михайлович заявив, що він складає з себе повноваження депутата міської ради та не має наміру балотуватися на наступних виборах. Це пов’язано з конфліктом з іншими депутатами міської ради щодо ремонту моста через Сірет по вул. І. Вільде. Також він подав в міську раду заяву про звільнення з посади начальника КП “Сторожинецьке ЖКГ”, проте невідомо, чи міська рада її задовольнить.

Сесія

Питання про створення робочої групи по добровільному об’єднанню громад викликало дуже емоційну дискусію між депутатами та головою РДА. Також жваве обговорення серед депутатів викликав розгляд питання щодо земельної ділянки біля РЧВ по вул. Чернівецькій.

Під кінець засідання депутат міської ради Володимир Володимирович Чумак вніс пропозицію виділити 3000 грн. з бюджету міської ради для закупівлі палива сторожинецьким волонтерам, які зараз збираються везти гуманітарний вантаж в зону АТО. Оскільки в бюджеті міської ради коштів такого цільового призначення не було, то депутати зібрали власні кошти (в сумі 2300 грн.) та передали їх волонтерам.

Позачергова сесія

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ