Сторожинчани взяли участь у риболовних змаганнях «Eхpert Flat Feeder Competition»

Нещодавно у Заставні відбувся перший відкритий флет-фідерний турнір за участі сторожинчан «Eхpert Flat Feeder Competition».

Всього у змаганнях взяли участь 25 рибалок. Впродовж 7 турнірних годин спортсмени змагалися у професійності володіння технікою ловлі риби на штучні приманки.

«Для нас проведення змагань – це додаткова можливість популяризації рибної ловлі серед краян за незмінним принципом “спіймав – відпусти”, – зазначає організатор заходу, директор магазину «Експерт» Тарас Мелещук. – Також це гарна нагода підвищити майстерність учасників та обмінятися рибальським досвідом із колегами». 

За його словами, ловля на флет-фідер є відносно новою для буковинських рибалок і для більшості стала певним викликом, а також можливістю проявити себе.

Тих, кому це вдалося найкраще, а саме переможців турніру, було відзначено грошовими сертифікатами від організаторів та цінними подарунками від спонсора заходу – української компанії «Флагман».

За результатами контрольного зважування призові місця розподілилися наступним чином:

  • 1 місце – Денис Длужанский;
  • 2 місце – Олександр Шершень;
  • 3 місце – Ігор Кусяк;

У номінації «Перша зловлена риба» переміг Василь Струк. У номінації «Найбільша кількість риби» переміг Денис Длужанский.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ