Сторожинецькі резервісти відправилися на навчальні збори

Близько 40 резервістів Сторожинецького батальйону територіальної оборони поїхали на збори у навчальні центри Міністерства оборони.

Військовозобов’язані І та ІІ черги від двох тижнів до місяця підвищуватимуть свою кваліфікацію та на практиці закріплюватимуть набуті навички, а також будуть виконувати практичні стрільби, підвищуватимуть фізичну підготовку та ознайомляться з новітньою військовою технікою зі всіх сфер Збройних Сил України.

По закінченню зборів кожен з резервістів отримає нову військову спеціальність, яка полегшуватиме їм у майбутньому службу в ЗСУ.

Сторожинецький підрозділ територіальної оборони запрошує долучитись до лав резервістів. Служба у військовому резерві відрізняється тим, що проходить без відриву від звичайного цивільного життя.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Резервіст одягає «камуфляж» лише коли залучається на збори.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

В інший час він, як й всі інші, ходить на роботу, навчається, здійснює підприємницьку діяльність чи перебуває на обліку в державній службі зайнятості, тобто живе звичайним життям.

На час зборів резервісти забезпечуються військовою формою, харчуванням, проживанням та медичним обслуговуванням.

Крім того, резервістам щорічно виплачується грошова винагорода у відповідності із військовим званням за результатами виконання програми підготовки. 

Під час проходження служби резервісту надаються відповідні соціальні гарантії, можливість кар’єрного зростання по службі і отримання чергових військових звань.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Служба в резерві – це можливість випробувати себе, набути «військових» навиків, вдосконалити їх, розширити коло друзів, а іноді й обрати для себе кар’єру військового.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Якщо Вам вже виповнилось 18 років та Ви бажаєте стати резервістом підрозділу Сторожинецької територіальної оборони – телефонуйте (066) 508 18 08.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ