Чергова нарада в РДА

РДА

Сьогодні відбулася чергова апаратна нарада в Сторожинецькій РДА.

Голова районної адміністрації Бартош Ярослав Михайлович повідомив про початок проведення ямкового ремонту по головних дорогах району, зокрема у напрямку Красноїльськ-Чернівці. Також він зазначив, що цього року передбачено виділити на ремонт доріг 55 млн. грн., що на сьогоднішній день є незначною сумою.

Ярослав Михайлович повідомив, що за дорученням голови Чернівецької ОДА Фищука О.Г. в першу чергу будуть відновлювати дорогу Їжівці-Чудей, яка зараз перебуває у край аварійному стані. Надалі будуть ремонтувати дорогу у с. Спаска та дороги до інших населених пунктів району.

Також на нараді було оголошено про проведення конкурсу проектів з транскордонного співробітництва Румунії та України, на які буде виділено 18 млн. євро. В рамках цього заходу є клопотання про відновлення переходу у смт. Красноїльськ з ремонтом центральної траси.

Було розглянуто питання стану споруд цивільного захисту. Відмічено, що в районі зареєстровано 103 протирадіаційних укриття та одне бомбосховище. І 31 з них вже підготоване до списання. (Докладніше)

Джерело: Сторожинецька РДА. 

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ