У Сторожинецькому ЦДЮТ відбувся “День відкритих дверей”

Ось і ще одне літо лишилось позаду зігріваючи дітей лише теплими спогадами.

Пролунав перший дзвоник. І вже традиційно Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості розпочав навчальний рік пошуком нових талантів.

13 вересня ЦДЮТ гостинно відкрив двері для всіх охочих відвідувати гуртки, навчатися чомусь новому, цікавому і корисному.

У приміщенні центру естетичного виховання «Юність Підгір’я» зустрічали керівники гуртків художньо-естетичного, декоративно-прикладного, туристсько-краєзнавчого напрямів. Діти мали змогу не тільки записатись, а й детально ознайомитись з роботою гуртків.

Усіх гостей привітала директор ЦДЮТ Інеса Корчинська, яка зазначила, що дуже рада бачити постійних відвідувачів закладу та з задоволенням вітати тих, хто вперше переступив поріг позашкільного навчального закладу.

Інеса Олександрівна висловила впевненість, що кожна дитина із поміж розмаїття гуртків знайде для себе заняття до душі.

ЦДЮТ є осередком дитячого натхнення та успіхів. В його затишних стінах збираються обдаровані діти для того, щоб відкрити та розвинути в собі нові таланти та вміння. І в цьому їм радо допоможуть досвідчені та професійні керівники гуртків.

На завершення свята керівник гуртка «Сольний спів», лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Анастасія Кривохижа (Гева) виконала в дарунок пісню «Україна – це ми».

На свято випадково завітала делегація з Донецької області та перший заступник голови міської ради Петро Брижак, який розповів і представив гостям наш центр та його роботу.

Тож, якщо ваші діти закохані в мистецтво, мають бажання розвивати свої здібності, пізнати світ і себе, долучитись до прекрасного, зробити перші відкриття і здобути перші перемоги, то талановиті і досвідченні педагоги ЦДЮТ залюбки допоможуть їм у цьому.

Джерело: педагог-організатор ЦДЮТ Гаврилюк Т.І.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ