Сторожинецьких рятувальників привітали з професійним святом

Вчора, 17 вересня, у актовому залі Сторожинецького районного відділу поліції відбувся святковий захід, присвячений Дню працівника цивільного захисту.

Звертаючись до працівників Сторожинецького районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області в.о. голови районної державної адміністрації Василь Гоцуляк привітав присутніх із професійним святом.

Рятувальники виконують надзвичайно відповідальну місію, забезпечуючи надійний захист життя людей та майна від вогню і стихії, цілодобово підтримуючи постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Нині влада докладає зусиль, аби привести матеріальну базу рятівників до належного рівня. Зокрема, йдеться про будівництво приміщення пожежної частини. Також Василь Гоцуляк зазначив про те, що значну допомогу рятівникам надають польські партнери, які подарували нашому району 7 пожежних автівок, що дуже зміцнило матеріальну базу РС УДСНС.

Всім присутнім побажали здоров’я, наснаги та терпіння у нелегкій праці, професіонального росту. Рятувальникам району було вручено спільні почесні грамоти РДА та райради.

Окрім того, виступили та привітали із святом рятівників Підгір’я голова районної ради Іван Лосік, Сторожинецький міський голова Микола Карлійчук, начальник Сторожинецького районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області Ігор Маніліч.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ