З 1 жовтня будуть діяти нові бюджетні рахунки

Сторожинецьке управління ГУ ДПС у Чернівецькій області повідомляє про заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів.

Таким чином, починаючи з 1 жовтня 2019 року, змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів, відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN.

Із переліком оновлених рахунків можна ознайомитися на офіційному порталі Територіальних органів ДПС у Чернівецькій області у розділі “Бюджетні рахунки” та на офіційному порталі ДКС України на сторінці ГУ ДКС України у Чернівецькій області в рубриці “Реквізити рахунків”.

При цьому одержувач, МФО банку та код отримувача залишаються без змін, а саме: одержувач – Управління державної казначейської служби України у Сторожинецькому районі Чернівецької області, МФО – 899998, код одержувача – 37835756.

Також повідомляємо про необхідність відображення в пункті “Призначення платежу” платіжного документа на сплату податків і зборів назви населеного пункту, в якому знаходиться об’єкт оподаткування (майно, земельна ділянка тощо), які зараховуються до місцевого бюджету територіальних громад та сільських рад.

Джерело: Сторожинецьке управління ГУ ДПС у Чернівецькій області

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ