Сесія Черешської сільської ради. Децентралізація

Сесія Черешської сільської ради

В п’ятницю, 14 серпня, в Череші відбулася позачергова сесія сільської ради. Скликана вона була через питання добровільного об’єднання громад, а також на цій сесії було переглянуто всі рішення попередньої сесії. Зі слів громадського активіста Костянтина Миколайовича Кукурудза минула чергова сесія сільської ради від 4 липня була неправомірною в зв’язку з тим, що не було кворуму, оскільки на сесії були присутні 7 депутатів із 18.

Голова сільської ради Михайло Радович Боднарюк повідомив, що на минулій сесії було 10 із 18 депутатів, а на самому засіданні розглядалися питання децентралізації, питання по землі та про стан доріг в селі. Непорозуміння між сільським головою та жителем села виникло через заяву з проханням бути присутнім на сесії.

На позачерговій сесії 14.08.15 р. було створено робочу групу для вивчення настроїв та думки жителів Черешу щодо децентралізації. Зараз сільська рада не готова сказати, кому громада хоче запропонувати об’єднатися. Також на порядок денний були поставлені 10 питань з попередньої сесії через через те, що були сумніви в легітимності попередніх прийнятих рішень.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ