Онлайн-довідка від Пенсійного фонду

main

Дистанційний прийом громадян за допомогою онлайн-довідки Скайп (Skype) є однією з іноваційних послуг, які надаються Управлінням Пенсійного Фонду в Сторожинецькому районі. Розповісти докладніше ми попросили головного спеціаліста Юлію Маніліч:

ПФУ“В теперішній час, коли всі переходять на електронний документообіг, Управління Пенсійного фонду намагається не відставати від цих тенденцій.

Послуга онлайн-довідки надається з серпня 2012 року і з кожним роком стає все більш і більш популярнішою, оскільки дає змогу не витрачаючи зайвих коштів та часу отримати всю необхідну інформацію, що стосується Пенсійного законодавства.

Перше, що ми можемо зробити через Скайп – це надати будь-яку необхідну інформацію. Особливо актуально це для людей, які знаходяться за межами області або перебувають на території інших країн.

Довідка Скайп працює протягом повного повного робочого дня та кожен працівник “Єдиного вікна” готовий оперативно відповісти на дзвінок та надати необхідну інформацію.

Найбільш схвальні відгуки про дану послугу надходять від громадян, які знаходяться закордоном.

Наприклад, якщо раніше їм необхідно було для продовження виплат з’являтись в Управління Пенсійного фонду по місцю перебування на обліку або витрачати чималі кошти для оформлення довіреності в посольстві України на території іншої держави, то зараз їм достатньо вийти на зв’язок з Пенсійним фондом через Інтернет, маючи при собі документи, які посвідчують особу. Працівниками Управління буде зроблено відповідне фото з посвідченням особи, яке буде заархівовано та до нього спеціалістом будуть зроблені підтверджуючі документи і в подальшому виплати будуть продовжені.

620_315

Так як доступ до Інтернету є майже у 90% населення району, не говорячи про тих, хто знаходиться закордоном, ми запрошуємо як пенсіонерів, так і людей передпенсійного віку завчасно вирішувати свої питання за допомогою сучасних технологій. Працівники Пенсійного фонду зроблять все необхідне, аби максимально спростити прийом документів.”

Адреса онлайн довідки Скайпdovidka-pfu-stor

Категорія: Інформація Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ