Бути вчителем – це мистецтво. У “Юності Підгір’я” привітали педагогів району з професійним святом

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято – День працівників освіти.

Цей день є для Вас, дорогі педагоги, особливим. Це святкове вбрання, аромат квітів, кульки, звучання святкової музики, панування святкового настрою.

У середу в приміщенні ЦЕВ «Юність Підгір’я» День працівників освіти святкували педагоги закладів освіти Сторожинецького району. До педагогів з вітальним словом звернулися виконуючий обов’язки голови Сторожинецької районної державної адміністрації Гоцуляк Василь Степанович, голова Сторожинецької районної ради Лосік Іван Іванович, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Чобітько Михайло Іванович, голова комітету профспілки працівників освіти і науки Сторожинецького району Олійник Віра Іванівна та від щирого серця привітали присутніх зі святом і побажали натхнення, здоров’я на довгії літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

Також на заході відбулася церемонія нагородження педагогів району з нагоди Дня працівників освіти за багаторічну плідну працю у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Для всіх присутніх в залі лунали вітальні пісні у виконанні вихованців гуртка ЦДЮТ «Вокальний ансамбль», студентів Лісового коледжу (керівник Василь Леонтій), керівника гуртка «Сольний спів» ЦДЮТ Анастасії Кривохижи, із запальним танцем виступив зразковий колектив «Мугурєл» ЦДЮТ (керівник Олена Пінтеску), та традиційно танцювальну композицію представили керівники гуртків-хореографи ЦДЮТ Віталій Іліка та Інна Хмурич.

Цікавими і доречними стали привітання педагогів учнями Сторожинецької гімназії, на чолі з їх наставницею Валентиною Токарюк, які у віршованій формі висловили свою вдячність та шану вчителям.

Шановні вчителі! Щира подяка Вам за постійну щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм!

Джерело: методист художньо-естетичного напряму ЦДЮТ Людмила Іліка 

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ