На виставці “Букдерев-2019” Сторожинецький лісгосп представив широкий асортимент своєї продукції

Щороку восени Чернівецька торгово-промислова палата збирає підприємців на спеціалізовану виставку-ярмарок «Букдерев», яка відбувається у Чернівцях з метою демонстрації сучасної продукції з деревини, новітніх технологій деревообробки, використання деревини у виробництві меблів, будівельних матеріалів, в енергетичних комплексах, що працюють на твердому паливі. 

Цього року «Букдерев-2019» об’єднали на одному майданчику з міжнародною виставкою «Виготовлено в Єврорегіоні «Верхній Прут».

Продукцію Сторожинецького лісгоспу мали можливість оглянути учасники і гості виставкового заходу не тільки з Буковини, але й сусідніх областей, а також Румунії та Республіки Молдова, які входять до складу зазначеного єврорегіону. 

Як завжди, організатори виставки створили умови для ділових переговорів підприємців. Адже її завдання – сприяти розвитку підприємницької діяльності, розширенню ринків збуту, встановленню бізнес-контактів.

Перед входом у виставковий павільйон був розташований демонстраційний майданчик, де співробітник нашого лісгоспу Юрій Червоняк, переможець цьогорічних обласних змагань валиків лісу, знайомив учасників та гостей заходу з виробничими операціями, які виконують у своїй щоденній роботі лісоруби.

Наше підприємство представило зразки різноманітної продукції своїх деревопереробних підрозділів – дошку обрізну і необрізну, брус, меблеві заготовки тощо, а також надало пропозиції потенційним бізнес-партнерам деревопереробної галузі щодо асортименту матеріалів лісозаготівлі. 

Зазначимо, що лісозаготівельні і деревопереробні потужності ДП «Сторожинецьке ЛГ» сертифіковані за міжнародними стандартами, а відтак – продукція підприємства, вироблена із сертифікованої сировини, є запорукою успішної конкуренції товарів на внутрішньо українських ринках та на ринках країн ЄС.

Джерело: ДП “Сторожинецький ЛГ”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ