Сторожинчанин буде представляти Україну на Чемпіонаті світу з карате

Дворазовий Чемпіон України, 17-річний Олексій Гоцуляк виборов право представляти Україну на найпрестижніших змаганнях серед юніорів.

Є види спорту олімпійські та не олімпійські. Є види спорту з високою конкуренцією та з невисокою конкуренцією.

Карате на Україні на даний момент – олімпійський спорт з високою конкуренцією. Тому особливо вагомим є досягнення спортсмена з клубу «МАКСИМУМ» Олексія Гоцуляка, який спромігся потрапити до національної збірної команди України з карате.

Відбір до збірної проходив у два етапи. Спочатку треба було попасти до четвірки медалістів у всеукраїнському турнірі «СЕН-БІН КАП».

Фактично, враховуючи обставини, це був неофіційний чемпіонат України. І Олексій його виграв! Він переміг всіх конкурентів, провівши чотири поєдинки з представниками Дніпра, Запоріжжя, Чернівців та Одеси. 

Другий етап відбору проходив на турнірі «Будапешт – опен» – найбільшому турнірі з карате в Східній Європі.

На змаганнях приймали участь 1875 спортсменів з 189 клубів з 36 країн. У Олексія в категорії було 39 конкурентів з 19 країн.

Наш земляк переміг представників Хорватії, Азербайджану та Болгарії.

В напруженому четвертому  поєдинку, за рішенням суддів 2-3 поступився лише хозяїну турніру, угорцю, знов показавши кращий результат серед українських каратистів, Олексій здобув право представляти Україну, Буковину та Сторожинеччину на Чемпіонаті світу в Чантьяго, Чілі!

Вважаю необхідним добавити, що це не тільки велика честь, але і великі витрати, які цього разу лягли на плечі клубу «МАКСИМУМ».

І ми будемо дуже вдячні, якщо Ви допоможете нам їх винести… 

Якщо у Вас є можливість допомогти кращим спортсменам нашого краю, представляти Буковину на чемпіонаті світу – ми будемо дуже вдячні. Будь-яка сума полегшить нам завдання, покаже, що ви в них також вірите та надихне наших чемпіонів до наступних перемог!

Номер карти ПБ, з якого буде робитися розрахунок – 5363542309010990.

Президент клубу «МАКСИМУМ» Станіслав Золотухін.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ