За перемоги на Чемпіонаті світу з кікбоксингу, сторожинецьким спорстменам придбають нові комплекти екіпірування

Вчора, 16 жовтня, після приїзду з Польщі спорстменів клубу кікбоксингу К-1 FANAT, сторожинецькі кікбоксери були нагороджені власником ТОВ “Буковинський завод мінеральних вод” Думітру Морханом.

Спортсмени та їх тренер, Дробот Володимир, засновник та тренер SC FANAT, майстер спорту, президент Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу, були нагороджені в честь призових місць, привезених з Чемпіонату Світу з кікбоксингу.

Нагадаємо, що у Чемпіонаті світу, який відбувся в польському місті Свідниця, прийняли участь збірні понад 30-ти країн з усього світу – це понад 1000 учасників. Пріоритетом був розділ кікбоксингу в ринзі К-1.

Наші кікбоксери, які піднялися на світовий п’єдестал:

  • Ілько Денис – “бронза” Чемпіонату Світу з кікбоксингу;
  • Трачук Тарас – “срібло” Чемпіонату Світу з кікбоксингу;
  • Шкляр Максим – “золото” Чемпіонату Світу з кікбоксингу.

Думітру Морхан, який був генеральним спонсором поїздки нашої команди кікбоксерів на Чемпіонат світу, нагородив наших бійців, які відстоювали честь рідного міста Сторожинець, честь свого клубу кікбоксингу FANAT та свого тренера, честь нашої країни в нелегких поєдинках з новозеландськими, російськими, канадськими, шотландськими кікбоксерами.

Після нагородження Думітру Морхан пообіцяв, що нашим переможцям Чемпіонату світу з кікбоксингу придбає якісне екіпірування для тренувань, а це – дуже цінні подарунки, які зроблять заняття набагато ефективнішими.

Президент Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу, Дробот Володимир, в свою чергу подарував пану Морхану боксерські рукавиці з Чемпіонату світу з іменами та підписами наших Чемпіонів світу з кікбоксингу К-1.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ