У Сторожинці провели “Відкриті уроки футболу”

Вчора, 17 жовтня 2019 року, на стадіоні “Дружба” у Сторожинці відбувся Фестиваль чемпіонів “Відкриті уроки футболу”, який здійснюється Української асоціації футболу спільно з міністерством науки та освіти України та Благодійного фонду «Розвиток футболу України» у різних куточках України.

Протягом 2017-2021 років до проекту залучатимуться 68 громад. Заходи здійснюються в рамках співпраці між громадянським суспільством і громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні.

У проведенні Фестивалю на Сторожинеччині значну роль відіграла і Сторожинецька районна асоціація футболу.

Під час “Відкритих уроків футболу”, ігрове поле було поділено на 12 секторів, де проводилися заняття з учнями кожні 5 хвилин. Команди змінювали один одного, таким чином, що кожен школяр взяв участь у кожному уроці.

Також на полі у ігровій формі проводилися уроки під егідою психолога, а також діти ознайомилися з роботою та спецзасобами Сторожецького відділу поліції.

Участь у заході взяли учні Сторожинецького ліцею №1, Зруб-Комарівської ЗОШ І-ІІІ ст., Банилово-Підгірнівської гімназії, Бобовецького НВК, Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст., Костинецького НВК, Сторожинецького районного ліцею, Новобросківецької ЗОШ І-ІІІ ст., Давидівської ЗОШ І-ІІІ ст., Сторожинецької гімназії, Панківського НВК, Старожадівського НВК разом з своїми вчителями фізичної культури.

Перед початком “Відкритих уроків футболу” до присутніх звернулися міський голова Микола Карлійчук, національний координатор проекту Євген Столітенко, обласний координатор Олександр Плахов. Тим, хто долучився до проведення Фестивалю у Сторожинецькій громаді, мерія вручила подяки.

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ