Допомога від школярів для АТО

Допомога в АТО

Педколектив та учні Сторожинецької школи-інтернат та Сторожинецької школи №1 прийняли активну участь у зборі допомоги для наших бійців, які зараз готуються до відправки в зону АТО.

Організатором виступив голова Давидівської сільради – Войцицький Станіслав -, який наразі разом з головою Костинецької сільради Возним Сергієм знаходяться на Яворівському полігоні (Львівщина).

Бійці там забезпечені всім – зокрема продовольством та якісною канадською та американською формою та екіпіровкою. Але відчувають нестачу простих народних засобів від застуди – малинового варення, калинового сиропу тощо.

Школярі та вчителі відгукнулися на прохання і зібрали як народні засоби, так і закупили профілактичні протизастудні препарати.

Відвезти вантаж на Яворівський полігон зголосився директор Сторожинецької школи-інтернату Качановський С.Г. Супроводжувати  його буде волонтер Козак О.

Кошти на паливо частково зібрав колектив ЗОШ №1, решту докладуть Сергій Качановський та Войцицький Володимир, рідний брад Давидівського сільського голови.

Також допомогу надали в Сторожинецькій РДА – три ящика з ліками та персонально Діана Ковальчук передала 20 літрів пального.

Категорія: АТО
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ