Bosch Car Service ШульгінАвто сприяє розвитку престижності виробничих професій

Нещодавно найкращі учні професійних навчальних закладів Чернівецької області взяли участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу WorldSkills – наймасштабніших змагань з робітничих професій.

Worldskills допомагає не тільки впровадженню кращих міжнародних практик у навчання та державно-приватне партнерство, а й сприяє підвищенню профорієнтації молоді, престижності робітничих професій та професійної освіти.

Спонсором проведення першого етапу конкурсу став Bosch Car Service Шульгін Авто м. Сторожинець. Станція технічного обслуговування презентувала цінні подарунки для призерів і учасників заходу.

“Студенти демонстрували вміння, які здобули під час навчання в центрах професійно-технічної освіти, – коментує голова журі І етапу конкурсу WorldSkills Шульгін Андрій Вікторович. – Під час конкурсу вони позитивно зарекомендували себе та отримали квиток у професійне майбутнє саме вдома, в Україні.

Як роботодавцю, мені цікаво сприяти підготовці конкурентоспроможного на ринку праці робітника і максимально наблизити навчальний процес до умов виробництва.

Відповідальним та надійним кадрам ми завжди пропонуємо високу оплату праці, офіційне працевлаштування, роботу на сучасному обладнанні і дружній колектив.”

Довідково: СТО ШульгінАвто перша у нашому регіоні отримала сертифікацію Bosch Car Service і може запропонувати широкий спектр послуг по ремонту автомобілів, заміні запчастин, діагностиці та усуненню недоліків згідно процедур автовиробників. 

Виконуючи ремонт автомобілів, слюсарі Bosch Car Service ШульгінАвто використовують сучасне ремонтотехнічне обладнання та програмне забезпечення згідно параметрів виробників автомобілів. Стандарт якості встановлений великою кількістю станцій Bosch Car Service, яких в Україні вже 115, а в світі більше 17 тисяч.

Матеріал розміщено на правах реклами

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ