Сторожинецькі кікбоксери з клубу FANAT – знову Чемпіони

Минулої суботи у Івано-Франківську відбувся відкритий ринг з Кікбоксингу. Організатором змагань став Олексій Рошак, президент Івано-Франківської обласної Федерації кікбоксингу.

Звісно ж, ці змагання не міг не пропустити Сторожинецький клуб кікбоксингу К-1 FANAT, засновником та тренером якого є Сторожинчанин, президент Чернівецької обласної федерації кікбоксингу WKA Дробот Володимир.

Наші кікбоксери на цих змаганнях показали хороший рівень та волю до перемоги, показавши такі результати:

  • Шелємін Єгор – І місце;
  • Галінзовський Нікіта – І місце;
  • Бортняк Ростислав – ІІ місце;
  • Німачук Олег – ІІ місце.

Це був останній «Відкритий Ринг» з кікбоксингу в Івано-Франківську в цьому році.

Поїздка клубу Кікбоксингу К-1 FANAT, звісно ж, не обійшлась без спонсорів спортивного та перспективного майбутнього нашого міста в такому серйозному бойовому спорті, як кікбоксинг: Морхана Думітру, Любимського Олексія, ресторану «Затишок» та ресторану «Корона».

“Велика подяка за підтримку, адже зараз ніхто, крім них, а ні місцева влада, а ні інші жителі нашого міста з можливостями підтримати – не підтримують, – коментує тренер Володимир Дробот. – Надіюсь, що в недалекому майбутньому це зміниться. Привітаємо наших Чемпіонів та Призерів, які вкотре захистили честь рідного міста Сторожинець, честь свого тренера та клубу!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ