“Немає більшої святині, як чисте сяйво доброти”. У Красноїльську провели благодійний захід для дітей з особливими потребами

“Немає більшої святині, як чисте сяйво доброти” – саме такі слова характеризують людей, які завітали у Красноїльськ на захід до Міжнародного Дня інвалідів, присвячений 60-річчю від Дня народження поетеси Ганни Дущак.

На превеликий жаль, наш край багатий на людей з особливим потребами. Непересічною особистістю була поетеса з села Тисовець Ганна Дущак. Цьогоріч їй мало б виповнитись шістдесят.

Учасники заходу були звичайні діти, тільки ось яким доля з дитинства приготувала важкі випробування, але, як і Ганна Дущак, вони не втрачають інтересу до життя і, перемагаючи біль, знаходять в собі сили йти далі.

15 років поспіль ГО “Богдан”, керівником якого є Галина Токар, дає можливість дітям з особливими потребами донести до всього суспільства, що вони мають однакові права зі здоровими дітьми, можуть вчитися, розвиватися, зустрічатися з друзями, подорожувати.

В ошатно прикрашеному залі ресторану “Софія”, господарями якого є сім’я Соколовських, зібралися батьки та діти-особливчики з усієї Сторожинеччини.

Присутні заслухали слова підтримки від керівників громад району, представників громадських організацій, виконавчої та представницької влади.

Діти читали вірші Ганни Дущак, грали на музичних інструментах, виконували мистецькі номери.

Всі гості заходу підтримували діток оплесками, адже вони чують та бачать цей світ по-особливому, але люблять його не менше інших.

Організатори вдячні всім спонсорам та меценатам, які долучилися до проведення цього заходу. Для діток підготували розважальні ігри, а також масу цікавих подарунків.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ