Садочок по вул. Гвардійській вирішили добудовувати

main

20 серпня губернатор Чернівецької області Олександр Фищук відвідав приміщення майбутнього дитячого садочку по вул. Гвардійській в Сторожинці.

11

10

За допомогою очільника області Управлінням міжнародного співробітництва та інвестицій Чернівецької ОДА до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України було подано інвестиційний проект щодо завершення реконструкції даного об’єкту.

2

12

Проект успішно пройшов затвердження в Мінрегіонбуді та інших міністерствах та був поданий на розгляд Кабінету Міністрів. Кабміном 19 серпня на черговому засіданні на даний об’єкт було підписано розпорядження про виділення коштів в сумі 17 млн. грн.

6

3

На нараді 20 серпня губернатором було дано доручення голові Сторожинецької РДА Ярославу Бартошу взяти під особистий контроль цей об’єкт та постійно проводити моніторинг ходу проведення робіт. Голова РДА та губернатор висловили надію, що в цьому році об’єкт буде завершено.

Дитячий садок

4

Відповідно до порядку проведення фінансування Сторожинецька міська рада повинна також виділити не менше 10% на співфінансування ремонтних робіт даного об’єкту.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ