Будівельне сміття та робота ЖКГ

ТПВ

Незважаючи на часті прохання міської ради не викидати будівельне сміття біля контейнерів для збору ТПВ, не всі жителі міста підтримують цю ініціативу.

Свіжий приклад – по вул. Чаплигіна. Невідомий добродій викинув значну кількість будівельного сміття, що не являється твердими побутовими відходами і, напевно, не знав що для їхнього вивозу потрібно замовити в ЖКГ спецтранспорт. Хоча на цьому місці це вже не перший такий випадок.

Як розповіли жителі вулиці, до цих контейнерів часто викидають сміття жителі не тільки навколишніх вулиць, а й навколишніх сіл. Також великою проблемою для них є те, що тепер сміття не вивозять регулярно. Раніше спецтранспорт приїжджав щоранку в 7:00 і забирав ТПВ. Тепер сміття вивозять не рівно в сьомій ранку, а інколи затримуючись до половини дев’ятого і, за словами місцевих жителів, це заважає тоді, коли батьки відвозять дітей до школи, присутність вантажівки на вузькій вулиці створює значні перешкоди для руху.

2

Міська рада звертає увагу, що якщо у вас є необхідність вивезти саме будівельні відходи або рідкі нечистоти, ви можете повідомити КП “Сторожинецьке ЖКГ” по телефону 2-12-44 та замовити спецтехніку.

Напевно, було би доречно запровадити в комунальній службі інспекцію по благоустрою, що не суперечить чинному законодавству, і наділити інспектора повноваженнями складати адміністративні протоколи про порушення такого роду та інших правил благоустрою.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ