У Сторожинці відбувся ХІ традиційний районний дитячий турнір з футболу до Дня Святого Миколая

Хорошою традицією стало проведення дитячого районного турніру з футболу присвяченого до Дня Святого Миколая, який вже одинадцятий рік поспіль проходить у Сторожинці.

Так і цьогоріч, 15 грудня, у залі спортивної школи зібралися шість команд юнаків 2007 року народження і молодших для у часті у футбольних баталіях – усього понад 60 юних спортсменів. Команди представляли села Панка, Чудей, Банилів-Підгірний, смт. Красноїльськ та дві команди із Сторожинця.

Турнір проходив цікаво, напружено та емоційно. Вболівальники побачили багато забитих голів, хорошу гру воротарів та захисників.

За підсумками турніру призові місця зайняли:

  1. СДЮШОР-2 «Колос» м. Сторожинець.
  2. СДЮШОР-1 «Колос» м. Сторожинець.
  3. Команда села Банилів-Підгірний.

Організаторами також були визначені кращі гравці в наступних категоріях:

  • Кращий гравець – Німчук Дмитро.
  • Кращий воротар – Сербул Андрій.
  • Кращий захисник – Влад Даніель.
  • Кращий бомбардир – Смикало Степан.

Призери турніру та кращі гравці, були нагородженні відповідними кубками, медалями та грамотами, а всі учасники турніру отримали від багаторічного меценату і спонсору турніру Франца Федоровича ще і солодкі подарунки.

До організації турніру також долучилася МО ГО ВФСТ «Колос» (голова Драганчук О.М.), Сторожинецька районна спортивна громадська організація «Федерація футболу» (голова Бойко С.М.), від імені якої, Баланюк В.М., вручив кожній команді-учаснику футбольний м’яч та подяку Ф.К. Федоровичу за його внесок у розвиток дитячого футболу на Підгір’ї.

На церемонії нагородження було зазначено, що, на жаль, на Підгір’ї мало уваги приділяється розвитку спорту, в тому числі і дитячого.

Найбільша громада Чернівецької області та одна із найбільших громад України – Сторожинецька ОТГ, – вже багато років поспіль не представлена командою у футбольному чемпіонаті області.

У році, який минає, дві громади нашого району, завдяки активній позиції своїх жителів та представників громад, брали участь у Чемпіонаті області з футболу – це команда Великокучурівської ОТГ та команда Чудейської ОТГ, яка і стала призером цих змагань

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ