Де жителі Сторожинецького району можуть оформити ID-картку?

Звертаємо увагу осіб, які планують участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, на необхідність своєчасного оформлення паспорта громадянина України у вигляді пластикової картки.

Нагадуємо, що ID-картку вперше по досягненню 14-річного віку можна оформити лише у територіальному підрозділі міграційної служби відповідно до реєстрації місця проживання.

Надаємо адреси та контакти наших територіальних підрозділів:

  • Сторожинецький районний відділ: м. Сторожинець, вул. Ольги Кобилянської, 2, (03735) 2-14-82;
  • ЦНАП с.Великий Кучурів (для жителів Великокучурівської ОТГ).

Перш ніж завітати до обраного підрозділу, ви можете скористатися можливостями сервісу «Електронна черга» або чат-ботів ДМС у Viber і Telegram (перехід зав посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html) та забронювати місце у черзі для отримання зазначеної адмін-послуги.

За допомогою чат-ботів ви також зможете відстежувати в режимі онлайн всі етапи оформлення свого паспортного документа аж до моменту отримання.

Графік додаткового прийому учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Сторожинецького району для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки Сторожинецьким РВ УДМС у Чернівецькій області

Дні неділі Години прийому 
Четвер  15:00 – 17:00
П’ятниця15:00 – 17:00

Перелік документів для оформлення паспорта громадянина України вперше

Під час оформлення паспорта громадянина України вперше по досягненню 14-річного віку заявник подає наступний пакет документів:

  • свідоцтво про народження;
  • довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності);
  • оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного із них, які на момент народження перебували у громадянстві України;
  • документи, що підтверджують відомості для внесення додаткової змінної інформації до безконтактного електронного носія та у паспорт, зокрема довідку органу реєстрації встановленого зразка про місце проживання.

Для усіх, хто звертається для оформлення паспорта вперше, така послуга є безкоштовною.

Більше інформації щодо оформлення паспорта громадянина України на сайті ДМС України за посиланням: https://bit.ly/38v9Hhz 

Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ