Молодика з Красноїльська, який намагався дати поліцейському 685 гривень хабара, будуть судити

Сторожинецька місцева прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

Tyre Center Сторожинець

Так, у січні і цього року, 25-річний житель селища Красноїльськ намагався надати працівнику Сторожинецького відділу поліції неправомірну вигоду в сумі 685 грн.  за не складання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення  за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Санкція статті ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу  від 8500 грн. до 12750 грн. або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ