Як вибрати підрядника для демонтажу плитки?

Роботою повинен займатися професіонал – цьому ствердженню люди сьогодні слідують все частіше. Пройшли ті часи, коли майже кожен намагався зробити ремонт власноруч: тепер простіше найняти підрядника, котрий не тільки зробить свою справу добре, але і полегшить життя замовнику. Адже той не буде витрачати свій час на те, що не вміє робити.

Вибирати слід ретельно

Якщо вам потрібно якісно провести демонтаж плитки, то ця робота досить трудомістка та вимагає наявності спеціального обладнання. Тому з самого початку має зміст задуматися про вибір підрядника, щоб відразу закласти до кошторису витрати на нього. Навіть якщо це невеликий домашній ремонт і потрібно лише видалити кахель у санвузлі, вибирати треба ретельно.

Конкуренція серед підрядників досить велика. Серед бригад і окремих майстрів, котрі пропонують свої послуги, є досвідчені і грамотні спеціалісти, котрі можуть впоратися з задачею будь-якої складності. Але зустрічаються і хлопці, які лише починають роботу, котрим варто набратися досвіду під керівництвом досвідченого майстра, а не братися за діло самостійно.

Критерії вибору підрядника

Вивчіть пропозиції, які є на ринку. Особливу увагу слід звернути на розцінки на демонтажні роботи. Ті, хто занижує ціни на свої послуги, в більшості випадків не являються професіоналами. Є виключення, але вони не часті.

Якщо є можливість перевірити відгуки, то це дуже допоможе у виборі. Орієнтуватися слід на не на ті думки, які підрядник викладає на своєму профілі чи своєму сайті, а на те, що пишуть про нього на форумах і сайтах відгуків.

Якщо підрядник пропонує послуги по демонтажу плитки, то він повинен мати весь необхідний інструмент: це точно не турбота замовника.

Коли підрядник просуває свої послуги через Інтернет, – чи то сторінка у соцмережі, профіль на сайті, де розміщений каталог будівельників будівельних бригад, – то зазвичай там же можна знайти і приклади виконаних робіт. При пошуку в мережі це єдина причина вибрати його, адже тут немає знайомих, які скажуть: “Ось ці хлопці точно зроблять все на совість”.

Підведемо підсумки. На що дивитися:

  • ціни на послуги;
  • відгуки;
  • наявність обладнання;
  • портфолію.

Чим складніше і відповідальніше проведення робіт на об’єкті, тим більш серйозно потрібно підійти до вибору. Потрібно враховувати, що розцінки на демонтажні роботи в Україні будуть залежати від умов на об’єкті. Якщо у постачальника послуг є прайс-лист, він може назвати більш високу ціну. До огляду об’єкту неможливо назвати точну вартість робіт.

Робота по договору

Для деяких об’єктів критично важливим параметром може стати підписання офіційного договору. Не всі будівельні бригади йдуть на повне оформлення, тому цій момент обов’язково вартує обговорити заздалегідь. Договір включає у себе не тільки план робіт, але і передбачає ситуації, якщо щось піде не так: наприклад, замовник не сплатить вчасно гроші або підрядник не закінчить роботи у строк.

Матеріал розміщено на правах реклами

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ