Міська рада запрошує людей з інвалідністю взяти участь у соціальному проекті “Ти можеш все! Можливості безмежні!”

Сторожинецька міська рада повідомляє, що Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією “Інформаційні технології України” підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект “Ти можеш все! Можливості безмежні!”

Tyre Center Сторожинець

Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію програми діяльності Кабінету міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компанії.

Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

Читати детальніше:
education.msp.gov.ua

Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих відбувається з 5 лютого 2020 року, а навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року.

Tyre Center Сторожинець

Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень займе складання тестів і отримання сертифікатів, а далі будуть конкурси на вакантні посади.

Реєстрація на навчання:
prometheus.org.ua

Категорія: Освіта Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ