Сучасне заняття гуртка – спільна творчість керівника і вихованців

Нещодавно на базі Банилово-Підгірнівської гімназії відбувся семінар-практикум для керівників гуртків Сторожинецького ЦДЮТ декоративно-прикладного та науково-технічного напрямів: «Сучасне заняття гуртка – спільна творчість  керівника і вихованців», в рамках якого керівником фотостудії «Фокус» Місікевичем Іваном Танасійовичем було проведено відкриті заняття з вихованцями за наступними темами: «Зйомка при свічці портрету» та «Зйомка при свічці натюрморту».

Tyre Center Сторожинець

Юні фотомитці старшої та молодшої групи продемонстрували свої знання та навички нічної фотозйомки за критеріями: правильність заповнення кадру, задум автора, емоційно – образне сприйняття, технічна майстерність.

Фотостудія «Фокус» на базі Банилово-Підгірнівської гімназії працює 33 рік. За цей час фотостудія надала можливість вихованцям ЦДЮТ розширювати знання з споріднених з фотомистецтвом наук та набувати відповідні знання і навички для подальшого їх застосування в професійній діяльності.

Фотостудія «Фокус» зробила вагомий внесок у популяризацію фотосправи та представлення Сторожинеччини, Буковини та України через фото, відеопроекти та перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах у всьому світі.

Tyre Center Сторожинець

Дитячі роки згадуються з найтеплішими почуттями, адже це – початок шляху в наше сьогоднішнє доросле життя, перші знання, почуття, думки та бажання. На жаль, дитинство швидкоплинне. Але саме фотографія допомогає нам зберегти його найцінніші миттєвості!

В сучасному світі фотографія займає вагоме місце. Це творча самореалізація і літопис життя.

Джерело: Ольга Паладій

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ