5 міфів про нарощення вій та VS реальність

Матеріал розміщено на правах реклами

У Сторожинецькому салоні краси “Цілющий дотик” працює новий майстер Юлія, яка спеціалізується на нарощенні вій.

На своїй сторінці в Інстаграмі Юля розповідає чи насправді нарощення вій є шкідливим?

1Натуральні вії обов’язково випадатимуть. Навіть якщо робити в наймоднішому салоні краси у професіонала своєї справи – випадатимуть. Тому що життєвий цикл волосини триває близько 100 днів. Але те, як швидко вії відновлюються, буде залежати від догляду за ними та стану вашого організму.

2Клеючі речовини дуже шкідливі. Якщо використовувати дешевий клей, куплений у супермаркеті, то наслідки можуть бути дійсно серйозними. Але це не в нашому випадку! Ми використовуємо тільки якісні матеріали.

3Натуральні вії будуть надламуватися. Надломи натуральних вій є показником професіоналізму майстра. Потрібно дотримуватися певних правил правильного нарощення вій, тоді надломи натуральних вій малоймовірні.

4При знятті штучних вій страждають натуральні. Якщо самостійно знімати (висмикувати) нарощені вії, то ризик великий залишитись без своїх природніх вій. Тому краще звернутися до майстра, який спеціальним засобом, – ремувером, – зніме вам без всіляких жертв.

5Ефект тримається недовго. Це залежить, звичайно, від майстра та догляду клієнта. Якщо правильно доглядати за нарощеними віями, то ефект триватиме довше.

Зверніться до кваліфікованого майстра Юлії у салон “Цілющий дотик” за телефонами 0975113518 чи 0993143812 та підписуйтесь на Інстаграм @yulia_bosak.lash

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ