У Сторожинці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2020 року у Сторожинці біля стели “Герої Підгір’я” відбувся захід, присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Цей день було встановлено указом Президента України з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Tyre Center Сторожинець

Заупокійну літію за Героями Небесної Сотні та за воїнами, які загинули внаслідок війни з російським агресором на сході України, відправив отець Михайло Смоляк.

Хвилиною мовчання вшанували вічну пам’ять тих, хто віддав своє життя заради ідеалів миру, добра, справедливості, та пом’янули всіх Героїв Небесної Сотні, зокрема наших буковинців – Олександра Щербанюка та Василя Аксенина.

Tyre Center Сторожинець

До присутніх звернувся в.о. голови Сторожинецької РДА Сергій Гринчук, після чого до стели “Герої Підгір’я” присутні поклали квіти та лампадки.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ