Майже 150 ящиків підакцизного тютюну до Румунії намагалися переправити мешканці Красноїльська


В ніч з 20 на 21 лютого групу молодиків, що прямувала з ношами в сторону кордону, виявив прикордонний наряд відділу «Красноїльськ».

Tyre Center Сторожинець

З появою прикордонників чоловіки вдалися до втечі. Не зупинили втікачів й попереджувальні постріли у повітря. Однак, в ході переслідування правопорушників, прикордонникам вдалося вийти на слід одного із втікачів, в цьому їм допоміг службовий собака.

Одного мешканця Красноїльська прикордонники затримали близько півночі.

Перевіряючи прилеглу до кордону територію групою реагування та резервом, що прибув на ділянку кордону, виявлено понад 50 пакунків із сигаретами різних марок, в тому числі й дорогих таких, як «Marlboro», «Ashima», «Winston».

В цілому прикордонники виявили 146 ящиків підакцизного товару, за попередньою оцінкою вартість сигарет, втрачених правопорушниками, становить 2 – 2,5 мільйони гривень.

Tyre Center Сторожинець

Щодо затриманого, то йому доведеться відповісти за спробу порушення державного кордону та злісну непокору законним вимогам представників Держприкордонслужби. Заходи зі встановлення решти осіб, причетних до даного правопорушення, тривають.

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ