Сторожинецькі танцювальні колективи стали призерами Фестивалю-конкурсу народного танцю

Минулої неділі з метою національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, пропагандою та збереженням кращих народних традицій, надбань, шляхом підтримки талановитих хореографів та їх хореографічних колективів народного танцю, в ЧОЦЕВ «Юність Буковини» проходив обласний фестиваль-конкурс народного танцю, в якому взяло участь 36 хореографічних колективів Чернівецької області.

Tyre Center Сторожинець

Конкурс проводився у трьох вікових категоріях: молодшій (9-11 років), середній (12-15 років) та старшій (16-18 років). Колективи народного танцю представляли по одному хореографічному номеру у фольклорній або народно-сценічній обробці.

Цікавим було те, що серед традиційних румунських та українських танців були представлені й інші танці народів світу.

Захід проходив у дружній та творчій атмосфері, де учасники та їх керівники мали можливість продемонструвати свої хореографічні здібності та обмінятись досвідом.

Від Сторожинецької ОТГ переможцями фестивалю стали: танцювальний колектив «Перлина» від Сторожинецького ЦДЮТ (кер. Інна Хмурич), який посів ІІІ місце та танцювальний колектив «Жадівські барви» (кер. Олеся Флорескул) Старожадівського НВК, які теж здобули ІІІ місце.

Танцювальний колектив «Перлинки» (кер. Інна Хмурич) став Дипломантом конкурсу.

Сторожинецький  район на обласному фестивалі-конкурсі народного танцю гідно представили учні танцювального колективу Нижньопетровецького ліцею №1 (кер. Мар’яна Балан), які теж отримали Диплом за ІІІ місце.

Усі переможці фестивалю-конкурсу крім Дипломів були нагороджені й почесними кубками.

Охорона Тигр

Адмінстрація ЦДЮТ висловлює щиру вдячність за підтримку керівникам колективів та батькам вихованців, вітають наших переможців та бажають подальших творчих звершень!

Джерело: Ольга Паладій

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ