Сторожинецький військкомат запрошує на службу за контрактом

Від початку року майже 150 буковинців уклали контракт зі Збройними Силами України. Робота по відбору кандидатів на військову службу за контрактом, із дотриманням вимог карантину, в комісаріатах триває. Зокрема, охочим надаються вичерпні консультації фахівців в телефонному режимі.

Tyre Center Сторожинець

Громадянам пропонуються гідні умови працевлаштування, незалежно від наявності досвіду служби, в тому числі і на не бойових посадах. Так, всього три місяці підготовки в навчальних центрах дозволяють розпочати перспективну кар’єру, здобувши новий військовий фах.

Кандидатами на службу за контрактом можуть бути громадяни віком від 18 до 60 років, які за станом здоров’я та морально-діловими якостями відповідають вимогам військової служби.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Грошове забезпечення солдата першого місяця служби в бригадах складає від 10500 грн. та в районі проведення операції Об’єднаних сил військові отримують 17000 грн. та 27500 грн., перебуваючи на другій та першій лінії відповідно.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Загалом розмір грошового забезпечення військових залежить від вислуги, звання та займаної посади. До прикладу, командир роти отримує в середньому від 16000 грн. в пункті постійної дислокації та від 34000 грн. на передовій.

Важливо знати, що у разі, якщо працюючі громадяни, укладають контракт з ЗСУ, за ними протягом терміну проходження служби зберігається робоче місце, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування та форми власності.

Військові та їх родини користуються низкою пільг та отримують додаткові виплати з урахуванням досвіду участі в бойових діях, сімейних обставин тощо. Їм виплачується підйомна допомога при укладанні контракту, щорічні виплати на оздоровлення, а також вирішення соціально-побутових питань. Передбачене безкоштовне речове та продовольче забезпечення, медичні послуги та санітарно-курортне лікування. Проживання надається в комфортних гуртожитках, а за бажанням військовослужбовець може орендувати житло, отримуючи за це грошову компенсацію.

Окрім цього, контрактник отримує значну кількість різних переваг та можливостей: від пільг на комунальні послуги і до можливості взяти участь у міжнародних миротворчих місіях.

Охорона Тигр

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Про ввесь перелік перспектив та переваг військової служби дізнайтеся, зателефонувавши до Сторожинецького РВК:
0667011088,
0969373694,
(03735) 2-10-86.

[minidivider color=”orange” width=”20%”]

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ